Haberler

Yetim ve Öksüzler Bayram Sevincini Erken Yaşadı

Mamak Belediyesi ilçede bulunan yetim ve öksüz çocukları unutmadı.

Mamak Belediyesi ilçede bulunan yetim ve öksüz çocukları unutmadı. "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle her Ramazan ayının 15. günü düzenlenen "Kardeşlik İftarı" Platin Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Bayramlık hediyelerin verildiği iftarda çocuklar bayram sevincini erken yaşadı. 300 yetim çocuğun katıldığı iftar programında konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Her gün farklı noktalarda iftar yemeklerine katılıyoruz. Fakat bugün ki iftar soframız hem daha anlamlı hem daha özel. Bu iftar sofrasını zenginleştiren ve güzelleştiren sizlersiniz" dedi.

"Yüzlerini güldürmek istedik"

Yetimlerin Allah'ın emaneti olduğunu söyleyen Akgül, "Bizler yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Yetimlere sahip çıkmak onlara kol kanat germek bizim boynumuzun borcudur. Bu sorumluluğun bilincinde bugün Mamak'ta yaşayan 300 yetim, öksüz çocuğumuz ve aileleri ile aynı sofrada bir araya geldik. Onların yanında olduğumuzun göstermek ve yüzlerini güldürmek istedik" dedi.

"Peygamberimiz öksüz ve yetimlerin kılavuzudur"

Savaşların, kötü yaşam şartlarının ve şiddetin sonrasında çocukların kimsesiz kaldığına dikkat çeken Akgül, "Bütün bu olaylar binlerce, onbinlerce yavrumuzun yetim kalmasına yol açıyor. Fakat unutmayalım ki, Peygamber Efendimiz tüm öksüz ve yetim kalan yavrularımızın tek kılavuzudur" diye konuştu. Bu özel günde Akgül'e, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Mamak Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Gültekin eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title