Haberler

'Yeter Ki Vuranı Bulun'

Özcan Deniz, Saldırı Nedeninin Bulunması ve Saldırgan Hakkında Bilgi Toplanması İçin Özel Dedektif Tuttu..

ÖZCAN DENİZ, SALDIRI NEDENİNİN BULUNMASI VE SALDIRGAN HAKKINDA BİLGİ TOPLANMASI İÇİN ÖZEL DEDEKTİF TUTTU..

Sahneye çıktığı Çeşme'de ayağından vurulan Özcan Deniz, İstanbul'daki evinde dinlenmeye çekildi.

Ameliyat sonrası İbrahim Tatlıses'in uçağıyla Çeşme'den İstanbul'a getirilen sanatının tedavisi devam ediyor. Deniz bu nedenle kendine küçük bir sağlık ekibi talep etti. İki hemşire ve fizik tedavi doktorunun, sanatçının evinde tedaviye devam edeceği kaydedildi.

KONSERLERİ İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Özcan Deniz, vurulma olayının üstündeki sis perdesinin kaldırılması için özel bir araştırma yapılmasını da istedi. Mustafa Adaş adlı Balıkesirli saldırganın 'Meleğim şarkısını söylemediği için vurdum' açıklamasını yeterli bulmayan sanatçı, bu davanın Emniyet Müdürlüğü'nün araştırmalarına paralel şekilde özel birimlerce de yapılmasını istedi. Sanatçının yakın çevresinden alınan bilgilere göre Deniz; Mustafa Adaş ile ilgili her şeyin araştırılması için talimat verdi. Silahlı saldırının nedeninin bir an önce açığa çıkması için dedektif tuttu ve Adaş hakkında bilgi toplanmasını istedi. Deniz'in yaşadığı bu olaydan dolayı ekstra önlemler aldığı ve ailesine dışarıda eşlik etmesi için bir koruma tuttuğu da iddia edildi. Sanatçının tüm konser ve ekstra çalışmaları da iptal edildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title