Haberler

Yeşim Salkım'ın Kadın Oyuncu ile Öpüştüğü Film Çok Ses Getirecek

Güncelleme:

Çekimleri 3 yıl önce tamamlanan Eğreti Gelin Ladik, 13 Nisan'da vizyona girecek. Filmde Yeşim Salkım'ın kadın oyuncu İlkay Kayku ile öpüşme sahneleri çok ses getirecek gibi görünüyor.

Yazar Şükran Kozalı'nın 'Eğreti Gelinler' romanından sinemaya uyarlanan 'Eğreti Gelin Ladik'in başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı var. Yeşim Salkım'ın cesur sahneleri filme damga vurdu

KADIN OYUNCULARIN ÖPÜŞMESİ ÇOK KONUŞULACAK

'Eğreti Gelin Ladik' filmi Yeşim Salkım, Hakan Eren, Ali Ekberol, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Şükran Kozalı gibi isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Oyuncu İlkay Kayku ve Yeşim Salkım'ın sahneleri büyük yankı uyandıracak.

3 YIL ÖNCE ÇEKİLMİŞTİ

Zaim Güvenç ile Deniz Güvenç'in yönettiği film, 2015'te çekildi. 3 yıllık rötarından ardından 13 Nisan'da vizyona girecek. Atıf Yılmaz imzalı 2004 yapımı 'Eğreti Gelin'de ise Nurgül Yeşilçay, Onur Ünsal, Müjde Ar, Fikret Hakan ve Füsun Demirel oynamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Hakan Eren Ladik Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

Aslı:

GİDİN İRANA ARABİSTANA İSTEDİGİNİZ GİBİ YOBAZ YOBAZ YAŞAYIN. AMA TÜRKİYE ÖZGÜR BİR ÜLKE. KİMSENİN HAYATINA KARIŞAMAZSINIZ. HERKES İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR. SİZ DİNDAR BİR HAYAT İSTİYORSANIZ ÖYLE YAŞAYIN AMA YOBAZLIK YAPMADAN BAŞKALARININ YAŞAM TARZINA SAYGI DUYARAK.

7
31
yanıtYanıtla
Özel harekat:

kusura bakmayın hanımefendi ama Müslümanları yobaz diğe laf çakamassınız bu ülkenin asıl sahipleri müslümanlar olduğunu unutuyorsunuz siz kimi kimin ülkesinden kovuyorsunuz Türkiye devleti bir İslam ülkesidir istenizde istemesenizde kabul edeceksiniz bunu ufak beyinciğinize kabul ettirin siz kimi kimin yurdundan kovuyorsunuz Türkiye yüz yıldır ve öncesi 600 yıl Osmanlı olmak ve onunda öncesi selçuklu devleti olmak üzere Müslüman devletti bu ülkenin yüzde 98 zinin müslüman olduğunu unutma

yanıt19
yanıt8
elif:

aslı hanım bizahmet siz terkedin bu müslüman diyarını ataistlere yer yok

yanıt2
yanıt1
SELİN:

BENDE İSTERİM BÖYLE ROL

5
10
yanıtYanıtla
Zafer:

Rolde kalmasin git gercegini ara

yanıt2
yanıt1
Fadime:

Şunları haber . yapmayın gözünüzü sevem. . .

12
3
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

Sadece bir fuhuşunuz ve zinanız eksik ti Gomonos Rus lardan. Onu da ikmal ediverdiniz Gomonos Rus lar dan sizindir meydan. Kızımızın iffeti batmak da rezilin gözüne acırım tükürüğüme Billahi tükürsem yüzüne. Şarka bakmaz garbı görmez görgüden yok vayesi. Bir utanmaz yüz bir yaşarmaz göz bunca semayesi. Allah a dayan saye sarıl Hikmete Ram ol. Yol budur bilmiyorum başka çıkar yol. Beşerin derdine dermandır Kur an. Kur an sız canavardan beterdir insan!

8
6
yanıtYanıtla
PÖTÜRGE Lİ SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

ARKADAŞLAR SAKIN OYUNA GELMEYİN. BÖYLE BİR GERÇEK HABER YOKTUR. BU SİYONİSTLER VE MASONLAR İNSANIN DİNİNİ İMANINI NAMUS, ŞEREF VE HAYSİYETİNİ ÇALMAK İÇİN NİCE AİLE OCAKLARINA ATEŞ DÜŞÜRMEK İÇİN KURGULADIKLARI RESMİ TEMCİT PLAVI GİBİ ÖNÜMÜZE SÜRÜYORLAR. AMAÇLARI BİZİ GOMONOS YAPMAKTIR. AKILLI VE UYANIK OLUNUZ.

6
7
yanıtYanıtla
Hatice:

Sakin kadinlara siddet cocuklara tecavuzden kimse bu camiadan horozlanip ses cikarmasin baksana goz onunde olan bu ahlaksizlar neler yapiyorlar turk toplumuna bu tur pislikleri yaymaya calisiyorsunuz once bunu yazan senaristler sonra yapimcilar sonrada oyunculari cezalandirmak lazim bizler artik tiksiniyoruz kula bela gelmez kul azmayinca derler bunlar iyice azdi hep ozenti kafirlere ozeniyorlar onlarda bunlar normal karsilanabilir ama bizlere uymuyor

10
3
yanıtYanıtla
3535:

tövbe yarabbi

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title