Haberler

Yeşilovaspor'dan Başkan Atila'ya Plaketli Teşekkür

Güncelleme:

Bornova'nın Bölgesel Amatör Lig'deki iki temsilcisinden biri olan Yeşilovaspor'dan Bornova Belediyesi'ne teşekkür geldi.

Yeşil-beyazlı yönetim sezon boyunca verdiği destek nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya plaket verdi. Atila, Türkiye'de futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova'yı tüm kulüplerle elele vererek sporun başkenti yapmayı hedeflediklerini söyledi

Baraj maçında Ödemiş Belediye spor'u yenerek Bölgesel Amatör Lig'de kalma başarısını gösteren Yeşilova spor'dan Bornova Belediyesi'ne teşekkür geldi. Yeşil-beyazlı yönetim, biten sezonun ardından ziyaret ettikleri Başkan Olgun Atila'ya verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Ziyarete Bornova Belediye spor Kulübü Başkanı Cumhur Yılmaz ve Bornova Belediyesi meclis üyeleri de katıldı.

Yeşilova spor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, sezon boyunca Bornova'yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiklerini söylerken Sportif Direktör Metin Küçükoğullarından, "Çok sevdiği futbolun içinden gelen biri olan Başkanımız Olgun Atila'nın büyük desteğini gördük. Bir sezon boyunca yemek, yol ve konaklama olmak üzere tüm deplasman masraflarını Bornova Belediyesi karşıladı. İç saha maçlarımızda da ambulans ve diğer sağlık hizmetlerini aldık. Çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Hedef futbolun başkenti olmak

Belediye imkanları ve yasalar ölçüsünde ilçedeki tüm amatör kulüplere destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Olgun Atila, "Türkiye'de futbolun ilk oynandığı yer olan Bornova'yı tüm kulüplerle elele vererek futbolun başkenti yapacağımıza ve Türk futboluna damga vuracağımıza inancım tam" dedi.

Bornova Belediyesi olarak Cumhuriyet'e, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Atila, "Bu anlamda önemli yatırımlar yapıyoruz. Doğanlar Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Yeni tesis projelerimiz de var. Bu yatırımlarla daha fazla insanımıza daha iyi şartlarda spor yapma imkanı sunacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Atila Bornova Türkiye Ödemiş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title