Haberler

Yeşilçam Emekçileri Edirne Valisi Şahin'i Ziyaret Etti

Yeşilçam'ın emektar oyuncuları Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Yeşilçam'ın emektar oyuncuları Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti.

Uluslararası Edirne Film Festivali için kentte bulunan emektar sinema oyuncularını makamında kabul eden Vali Şahin, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

İlki gerçekleştirilen festivalin eksiklikleri bulunduğunu ancak bu eksikliklerin gelecek yıllarda yaşanmayacağını ifade eden Şahin, "İlk olan organizasyonlarda bazı hatalar olabilir bu hataları telefi edeceğiz. Ama salondaki doluluk oranları bizleri mutlu ediyor. Bundaki en büyük etken önemli filmler festivalde gösteriliyor, juriyi dahi zorlayacak filmler var. Sizin de katılımınızdan dolayı müteşekkirim" dedi.

Dizi filmlerin bir anlamda sinema sektörünü sekteye uğrattığını belirten Şahin, "Yeşilçam Türk tarihine ismini altın harflerle kazımıştır.Yeşilçam Türk sinemasına büyük hizmetler etmiştir. Sinema sektörü televizyonda diziler yayınlanmaya başlamasıyla biraz dumura uğradı. Tabii diziler de sinema sektörünün bir mamulü, o yapımlar da ses getiriyor. İnanıyorum ki Türk dizilierinde Türk örf ve adetlerine uygun yapımların gösterimi daha ön plana alındığında tüm halkı memnun edecektir, bunun olacağına da inanıyorum" diye konuştu.

Ziyarete katılan Hasan Yıldız, Nejdet Kökeş, Ali Güney, Nusret Özköse ve Çetin Başaran, vefa göstermesi dolayısıyla Vali Şahin'e teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title