Haberler

Yeşilay Derneği, Akhisar Tso Diş Hastanesini Ziyaret Etti

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Akhisar Şube Başkanı Hamit Hocaoğlu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Akhisar Şube Başkanı Hamit Hocaoğlu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Hüseyin Tavlı'yı ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Akhisar Şube Başkanı Hamit Hocaoğlu, Dt. Hüseyin Tavlı'ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verdi. Hamit Hocaoğlu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hemşireleri Nuray Durul, Zeynep Yiğiter, Emine Zeybel ve Nuray Candan'a Yeşilay'ın sigarayı bırakma broşürlerini verdi.

Yeşilay Derneği çalışmalarıyla Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Şube Başkanı Hocaoğlu," Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Hüseyin Tavlı'nın ilçemizde yaptığı hizmetlerden dolayı Yeşilay Dernek yönetim kurulu olarak teşekkür belgesi verdik. Bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Hüseyin Tavlı, "Yeşilay yurdumuzda ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde zararlı alışkanlıklara karşı mücadele eden çok önemli bir kurumdur. Bizleri onurlandırmalarından ötürü başta Akhisar Yeşilay cemiyeti başkanı Sayın Hamit Hocaoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Sayın Hamit Hocaoğlu Akhisar'ın gelişmesi ve kalkınmasında büyük hizmetleri olan değerli bir şahsiyettir. Bilhassa Akhisar Ticaret Odası Başkanı iken Akhisar organize Sanayi Bölgemizin kurulmasında çok önemli çalışmalar yapmıştır. Ayrıca öncelikle Yeşilay olmak üzere daha birçok dernek ve vakıf çalışmalarıyla bizlere örnek olmuş bir büyüğümüzdür. Kurumum ve şahsım adına kendilerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title