Haberler

Yeşilay'dan Öğrencilere Uyuşturucu Konferansı -Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Başkonuş: "( Bir Kereden Bir Şey Olmaz) Diye Sakın Düşünmeyin"

Yeşilay Derneği Gebze Şube Başkanı Bilal Başkonuş, Gençlerin "Bir Kereden Bir Şey Olmaz" Düşüncesiyle Uyuşturucuya Alışabildiğini Belirterek Gençlerin Bu Konuda Dikkatli Olmalarını İstedi.

Yeşilay Derneği Gebze Şube Başkanı Bilal Başkonuş, gençlerin ''bir kereden bir şey olmaz'' düşüncesiyle uyuşturucuya alışabildiğini belirterek gençlerin bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Başkonuş, özel bir öğrenci yurdunda uyuşturucu zararlarıyla ilgili verdiği konferansta, öğrencilerin bu konuda çok duyarlı olmalarını istedi.

Gençlerin özellikle arkadaşlarının teklifiyle bu tür maddelere alışabildiğini ifade eden Başkonuş, şunları kaydetti:

''Arkadaş çevrenizi çok iyi seçin. Grubunuzda uyuşturucu kullanan olduğunu hissettiğiniz anda o kişilerle görüşmeyin. Mümkünse ailesine haber verin. (Bir kereden bir şey olmaz) diye sakın düşünmeyin. Size kullanmanız için yapılan teklifi geri çevirin. Hiç uyuşturucu kullanmayan kişi için bir kere bile kullanmak çok fazladır, bağımlı olduktan sonra ise bir milyon dahi içseniz yine de az gelir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title