Haberler

Yeşil Kasko'nun İlk Poliçesi Kesildi

Güneş Sigorta'nın, elektrikli araçları, Türkiye'de ilk kez bataryaları ile birlikte sigortalayan ürünü Yeşil Kasko'da ilk poliçe kesildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Güneş Sigorta, elektrikli araçları tercih ederek çevre bilincini gösterenlerin yanlarında yer almak için özel olarak geliştirdiği Yeşil Kasko ile yüzde 100 elektrikli motora yüzde 100 güvence sunuyor.

Otomotiv pazarının en çevreci ürünü olan elektrikli araçları, Türk sigorta sektöründe bir ilki gerçekleştirerek oluşturduğu Yeşil Kasko ile güvencesi altına alan Güneş Sigorta, ürünün ilk poliçesini kesti. Yeşil Kasko'nun ilk poliçesinin sahibi, Acarın Sigorta'nın ortaklarından Hayrettin Acar oldu.

Elektrikli araçlara gösterilen ilgilinin çevre bilinciyle önümüzdeki günlerde artacağını düşündüğünü belirten Hayrettin Acar, "Gerek kullanım kolaylığı gerek çevreye duyarlı olması gerekse kullanım maliyetleri nedeni ile elektrikli bir araca sahip olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeşil Kasko da içerdiği avantajlarla aracımın sigortalanmasında önemli kolaylıklar sundu. Daha önce kesilen poliçelerde aracın özellikleri, bataryanın fiyatı gibi konularda birçok not düşülmesi ve ekstra primler ödenmesi gerekirken, Yeşil Kasko da araç batarya ile birlikte sigortalandığından bu işlemlere gerek kalmadı. Tek poliçe ile elektrikli aracım, bataryası ile birlikte en ekonomik şartlarda sigortalanabildi" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşil Kasko Paketi'nde elektrikli araçlar, bataryaları ile birlikte sigortalanıyor ve çarpmadan çalınmaya, terör olaylarından sele kadar birçok riske karşı teminat altına alınıyor. Elektrikli araç sahipleri, Yeşil Kasko kapsamında araç çekiminden lastik değişimine ve ikame araca kadar birçok hizmetten de faydalanabiliyor.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title