Haberler

Yeşil Kart'a Niyet Dayağa Kısmet

Güncelleme:

Behçet Hastası Şahıs, Yeşil Kart Bürosunda Dayak Yediğini İddia Etti.

Zonguldak'ta, 54 yaşındaki Recep Toroman kartını yenilemek için gittiği Yeşil Kart Bürosu'nda tartıştığı memurun, kendisine önce tokat, ardından da kafa attığını iddia etti. Burnu kırılan Toroman memur hakkında şikayetçi olurken, memur ise kendilerine küfür ederek, saldıran Toraman'ı vatandaşların ite kaka çıkarırken burnunu raflara çarpmış olabileceğini söyledi.

Zonguldak'ın Çatalağzı Beldesi Kuzyaka Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Recep Toroman, yeşil kartını yenilemek için dün sabah saatlerinde Valilik binasının zemin katındaki Yeşil Kart Bürosu'na gitti. İddiaya göre, evraklarındaki eksiklerin giderilmesi için uyarılan Toroman, memur A.H. ile tartıştı. Sinirlenen Toroman, evraklarını memurdan isteyerek ayrılmak istedi. Bu sırada çıkan kargaşada Toroman, memurlar ve vatandaşlar tarafından Valilik dışına çıkarıldı. Burnuna aldığı darbe ve vücuduna aldığı kesici alet iziyle Çarşı Polis Merkezi'ne müracaat eden Toroman, A.H.'den şikayetçi oldu.

Polisteki ifadesinden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra taburcu olan Toroman, bugün sabah saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü'nün talimatıyla gönderilen 112 Acil Servis'le evinden alınarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz servisinde kontrolden geçirildi. Yapılan muayenede, Toroman'ın burnunda kırık tesbit edildi.

Evinde istirahat eden Toroman, maddi durumu iyi olmadığı için kullandığı yeşil kartının süresini uzatmak için üzerinde herhangi mal veya paranın bulunmadığını belirtilen kağıdı onaylatarak Yeşil Kart Bürosu'na geldiğini söyledi. Evraklarını teslim ettiği bürodaki görevli memurun, ikamet ettikleri evde emeklilik geliri bulunan ablası Gülser Toraman'ın oturuyor göründüğünü aktardığını ifade eden Toraman, "Ben, 'Kardeşimle aynı mahallede oturuyoruz ama aynı evde değil, o şekilde gözükmemesi lazım' dedim. Bunun üzerine aramızda ufak tartışma yaşandı. Tartışma, 'Ver kağıtlarımı da ben gideyim' dediğim için çıktı. Zaten sinirliyim, behçet hastasıyım. Ben tehditde filan bulunmadım, sadece bağırdım. Bu zamana kadar böyle bir sıkıntıyı yaşamadığımı söylemem üzerine memur önce bana tokat attı, sonra beni oradaki memurlar tuttu. Bu sefer de aynı memur bana kafa attı. O sırada elinde ne olduğunu fark edemediğim sivri cismi vücuduma saplamaya başladı. Bacaklarıma vurdu. Şikayetçi oldum" dedi.

Memur A.H. ise polise verdiği ifadesinde, "Ben, 'Ne biçim, hıyarlı mıyarlı konuşuyorsun' dedim. Bize küfür etti. Bankın önünden bizim çalıştığımız tarafa geçmeye çalıştı. 5- 6 vatandaş vardı onu tuttular. Elini cebine doğru atınca biz geri çekildik. Vatandaşlar bunu kapıdan dışarı çıkarmaya çalışıyordu, bu bizim çalıştığımız tarafa geçmeye çalıştı. İte kaka bunu çıkardılar. O ara onun burnu ya raflara ya da kapıya çarptı. Bizim ona en ufak bir temasımız olmadı. Kendi bize küfür etti, bize saldırdı. Burnunu da bir yere vurdu. Polise bize saldırdığını söyledi. Biz de kendisinden şikayetçiyiz" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title