Haberler

Yeşil Bursa Rallisi Start Alıyor

Yeşil Bursa Rallisi start alıyor Seyirci özel etabında vatandaşlar yarışa doyacakBURSA - 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan ve bu yıl 43'üncüsü düzenlenecek Yeşil Bursa Rallisi'nde sembolik olarak start alacak.

Yeşil Bursa Rallisi start alıyor

Seyirci özel etabında vatandaşlar yarışa doyacak

BURSA - 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü yarışı olan ve bu yıl 43'üncüsü düzenlenecek Yeşil Bursa Rallisi'nde sembolik olarak start alacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası takviminde yer alan ve bu yıl 43'üncüsü organize edilecek Yeşil Bursa Rallisi, Atış Yapı ve Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek. Yarın, Yeşil Bursa Kılıç Kalkan ve Folklör Derneği gösterileri eşliğinde Nilüfer Halk Evi önünde saat 20: 00'de verilecek sembolik start ile başlayacak olan Yeşil Bursa Rallisi, 5 Ağustos pazar günü sona erecek.

Orhaneli Keles bölgesindeki 105,57 Km'si özel etap, toplam uzunluğu ise 464,12 Km olan asfalt zeminli parkurda koşulacak rallinin ilk günü 4 Ağustos cumartesi günü saat 11: 00'den itibaren Timsah Arena'da yer alan servis alanından başlayacak. Nilüfer ve Selçuk Özsevinç özel etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından, günün son etabı saat 16: 35'ten itibaren Yunuseli Havaalanı'ndaki Atış Yapı Seyirci Özel Etabı olacak. Apexmasters drift pilotları da seyirci etabı öncesinde Bursalı sporseverler ile buluşarak unutulmaz anlar yaşatacaklar. Seyirci özel etabının ardından rallinin ilk günü Timsah Arena'da yer alan servis alanında tamamlanmış olacak.

Klasikler de yarışacak

5 Ağustos pazar sabahı 09: 00'dan itibaren yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipleri, ikinci günde zorlu bir mücadele bekleyecek. Ahmet Burkay, Downtown ve Ömer Çokran özel etapları ardından servise girecek olan ekipler, son olarak BOSSEK Power Stage avantaj etabında kozlarını paylaşacaklar. Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde 35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerinin yer aldığı Türkiye Historic Rally Şampiyonası ve Ali Sipahi Ralli Kupası'na da puan verecek olan ralli saat 17: 00'den itibaren sona erecek.

Downtown satış ofisinde düzenlenentanıtım toplantısında konuşan Atış Grup Başkanı Ahmet Atış, "43'üncü Bursa Rallisine sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Sporu ve sporcuyu desteklemeye her zaman için devam edeceğiz" dedi.

Pilot Burak Başlık, "Yarış sabah Uludağ yolundaki etaplarla başlıyor. Uludağ yolundaki 4 etapları geçeceğiz. Daha sonra Yunuseli hava alanında seyirci özel etabı var daha sonra Downtown satış ofisinde mola olacak. Pazar günü tekrar Orhaneli ve Keles yollarındaki etaplarla yarış devam edecek. Bir aksilik olmazsa Pazar günü akşam üstü yarış sona erecek. Bu yarışa yurt dışından katılan ekiplerimiz var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title