Haberler

Yeşil Bursa Rallisi'nde Geri Sayım Başladı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6.ayağı olan "36.Yeşil Bursa Rallisi", Bursa Otomobil Sporu Sevenler Kulübü (BOSSEK) tarafından Mavi Cin, Holiday Inn Bursa, Technospray, Aksan Group sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.2011 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6.ayağı olan organizasyon, Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan 133 bin 21 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 482 bin 96 kilometre uzunluğundaki parkurda koşulacak.22 Ekim Cumartesi 13.30'da Mavi Cin önünden verilecek seremonik start ile başlayacak rallide Dağgüney, Harmanalan ve Soğukpınar etaplarının ardından, 17.30'dan itibaren Nilüfer Açık Oto Pazarı otoparkında oluşturulacak Mavi Cin Seyirci Özel Etabı'na geçilecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6.ayağı olan "36. Yeşil Bursa Rallisi", Bursa Otomobil Sporu Sevenler Kulübü (BOSSEK) tarafından Mavi Cin, Holiday Inn Bursa, Technospray, Aksan Group sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan organizasyon, Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan 133 bin 21 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 482 bin 96 kilometre uzunluğundaki parkurda koşulacak.

22 Ekim Cumartesi 13.30'da Mavi Cin önünden verilecek seremonik start ile başlayacak rallide Dağgüney, Harmanalan ve Soğukpınar etaplarının ardından, 17.30'dan itibaren Nilüfer Açık Oto Pazarı otoparkında oluşturulacak Mavi Cin Seyirci Özel Etabı'na geçilecek. Servis alanı olarak da Mavi Cinotoparkı'nın kullanılacağı rallinin ilk günü, saat 18.49'dan itibaren Görükle yerleşkesindeki Holiday Inn Bursa'da son bulacak.

23 Ekim Pazar sabahı 08.00'de yeniden direksiyon başına geçecek ekipler, Dağgüney, Harmanalan, Soğukpınar ve Hüseyinalan etaplarını ikişer kez geçerek saat 17.18'den itibaren Holiday Inn Bursa'daki finişe ulaşabilmek için mücadele edecekler.

İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Antalya, Ankara, Muğla ve Bursa'dan 50 kadar ekibin katılımı beklenen organizasyonda ayrıca amatör sürücülere yönelik mahalli klasman da gerçekleştirilecek.

Yarışta sınıf ayrımı olmadan 2 çeker otomobil ile ferdi yarışan en iyi ekibe Technospray Özel Ödülü verilecek.

Ayrıca yarışı izleyecek sporseverler için de birçok sürpriz hazırlandı. 22 Ekimdeki Mavi Cin Seyirci Özel Etabı öncesi 16.30'da Drift Academy İstanbul pilotları drift gösterisi gerçekleştirecek. Bursa'da ilk kez yapılacak Drift Show'da izleyenler heyecan ve aksiyon dolu dakikalar yaşayacaklar.

23 Ekim Pazar ise 09.00, 10.00 ve 12.00 saatlerinde Mavi Cin önünden Soğukpınar ve Hüseyinalan etaplarına ücretsiz servisler kaldırılacak.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title