Haberler

Yeşil amcasını son yolculuğuna uğurladı

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi Kağan Yeşil, amcası Suat Hayri Yeşil'i son yolculuğuna uğurladı.

Tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde önceki gün vefat eden Türkiye İş Bankası emekli müdürlerinden Suat Hayri Yeşil (68) için Fatih Sultan Mehmet Camii'nde Cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, AK Parti İl Yöneticisi Salih Bahadır, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, BTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, BTSO 21. Komite üyeleri, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara ve üyeleri ile birlikte siyaset, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri hazır bulundu.

TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi Kağan Yeşil ve ailesi, cenaze namazı sonrası taziyeleri kabul etti. Suat Hayri Yeşil, Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title