Haberler

Yerli Turistler Akın Etti, Trafik Felç Oldu

Yerli turistler akın etti, trafik felç oldu

Ramazan bayramı tatili için yerli turistin akın ettiği Muğla karayolunda trafik hayatı felç etti. Marmaris ve Fethiye karayolunda trafik durma noktasına geldi.

MUĞLA - Ramazan Bayramı tatilini Muğla'da geçirmek için araçları ile yola çıkan sürücüler Muğla'ya geldiklerinde yaşanan trafik yoğunluğu karşısında çaresiz kaldılar. Tatillerini Bodrum'un dışında Marmaris, Fethiye, Datça, Köyceğiz, Dalaman, Ula ve Ortaca ilçelerinde geçirmek isteyen tatilcilerin Aydın ve Denizli karayolundan Muğla'ya girişleri sonrası trafik tıkandı.

Öğle saatlerinde Aydın yönünden gelen araçlar ile Denizli yolundan gelen araçların birleşme noktası Menteşe ilçesinden itibaren büyük araç yoğunluğu yaşandı. Menteşe'den itibaren özellikle Ula girişi ve Sakartepe rampasına kadar olan yaklaşık 10 kilometrelik bölümü sürücüler 45 dakikada ancak yol alabilirken, zaman zaman trafik durdu.

Üç günlük Ramazan Bayramı tatilinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yerli turistin tatil tercihi Muğla olurken, otellerde Bayram süresince boy odanın kalmadığı, yakın illerden gelen yerli turistin günübirlik tatili tercih ettiği öğrenildi. Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçeleri dışındaki turistik 9 ilçesinde yerli turist patlaması yaşanırken, araç trafiğinin gece boyunca da devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Marmaris Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title