Haberler
Güncelleme:

Yerleşim yerlerinin yanındaki tarım arazilerine 5 ton kimyasal atık döken özel bir şirketin şoförleri suçüstü yakalandı

Diyarbakır'da özel bir firmaya ait kamyonların şoförleri, yakınında yerleşim yerlerinin de bulunduğu tarım arazilerine kimyasal atık dökerken suçüstü yakalandı. Arazilere şu ana kadar 5 ton atık döktükleri tespit edilen firma ve sürücüler hakkında yasal işlem başlatıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

YUSUF:

Bu kimsayasal atık değil tamamen fermente edilmiş organik sulu hayvan gübresidir. Toprak verimini artırmak ve organik tarım yapmak amacıyla arazi sahibinin isteği doğrultusunda yapılan bir iş.

5
4
yanıtYanıtla
gıcık:

Kova tarlada bir yere dökülüncemi heryeri gübreleniyor. bilmiş yusuf

yanıt1
yanıt0
abc:

adam zift diyor orada sen gübre diyorsun? firma personelimisin.

yanıt3
yanıt0
YUSUF:

Bende diyarbakırlıyım doğa düşmanı olacak değilim herhalde ama görünen haber gerçeği yansıtmıyor bizzat şahit oldum olaya , 630 dönümlük civarı bir arazi, arazi sahibi kanal yapmış kanal yolu ile araziye dağıtıyor . Gübrenin ?-95 i su . Hem su hem gübre ihtiyacını karşılıyor. Arazi sahibi istmiş bunu. İnsan kendi malına zarar verirmi?

yanıt1
yanıt0
cenk:

Özel bir firma diyeceginize ismini aciklayiniz kim bu firma kime hizmet ediyor

6
0
yanıtYanıtla
cenk:

Bu nasil bir sey insanlik ölmus ne yapmaya calisiliyor

6
0
yanıtYanıtla
adsız:

bu şahısların firmaları kesinlikle kapatılmalı o kimyasal maddenin doğaya tahribi en az on yıldır o döküldüğü bölge artık kullnılmaz hale geldi.

5
0
yanıtYanıtla
ATIK DÖKEN:

CEZAMIZI ÖDEYİP DEVAM EDECEĞİZ.

1
3
yanıtYanıtla
Dedi:

Milyonlarca insanın sağlığıyla oynayan bu firma ve yetkilileri organize suç örgütü ve cinayetle yargılanmalı.

4
0
yanıtYanıtla
adil:

İdam gelsin.

3
0
yanıtYanıtla
Fako:

Hem doğaya hem hayvanlara hem ürünlere hem insanlara aynı anda zarar veriyor ama cezası komik bir para cezası olacak simdiden gülüyorum :)

1
1
yanıtYanıtla
bülent duman:

yapanları bunun içine atın

2
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

O özel bir firma kimin kardeşim? Tarla sahibi ile anlaşmışlar bir de. O tarla sahibinden devlet alsın tarlayı çiftçilikte gözü yok vatan hainliği bu.

1
0
yanıtYanıtla
YUSUF:

Bu kimyasal atık değil tamamen fermante edilmiş organik sulu hayvan gübresi. Toprağın verimini artırmk ve organik tarım yapmak amacıyla arazi sahibinin isteği doğrutusunda yapılan bir iş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title