Haberler

Zabıta ekipleri yolda kalan vatandaşlara yardım elini uzatıyor

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler zorlu kış şartlarında vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler zorlu kış şartlarında vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından yolların sürekli açık tutulması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Karla mücadele ekipleri, kar yağışına anında müdahale ederek yolları açık tutarken, zabıta ekipleri ise yolda kalan araçlara ve vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Zabıta ekipleri, trafik akışını engelleyen araçlara yer değişikliği yaparak trafiğin akıcı olmasını sağlıyor. Ayrıca kaza yapan araçlar, zabıta ekiplerince çekiliyor. Zabıta ekipleri, yoğun kar yağışının yaşandığı süreçte yayaları unutmuyor. Sorumluluk sahasında devriye çalışmalarını sürdüren ekipler, asli görevlerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda gördükleri yaşlı, engelli ve yürümekte zorluk çeken vatandaşları gidecekleri yerlere ulaştırıyor. Bu kapsamda gece 01.00 sıralarında Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi olan ve kar yağışı sebebiyle evlerine dönemeyen evli çifti, zabıta ekipleri evlerine bıraktı. Görme engelli eşi ile birlikte merkezde kalan bir vatandaşın yardımına da zabıta ekipleri yetişti. Ayrıca çarşıda kalan 2 yabancı turist şehir dışına gidecekleri için zabıta ekiplerince otogara bırakıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Zabıta Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title