Haberler

Bakanlar İstanbul'un çeşitli ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor

Güncelleme:

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının "Yüz Yüze 100 Gün" programları kapsamında, bakanlar İstanbul'un ilçelerini gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 22-28 Ağustos tarihleri arasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önce Silivri'yi, daha sonra da Ümraniye ve Şile'yi ziyaret etti. Şehit yakınları ve gazilerle buluşan Soylu, sokakta vatandaşlarla sohbet etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Sarıyerli vatandaşlarla bir araya gelerek çiftçilerle görüştü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın ise ilk durağı Arnavutköy oldu. Çeşitli STK'ları ziyaret eden Varank, ardından sahada vatandaşlarla görüşerek esnafı ziyaret etti. Arnavutköy Bilişim Akademisini ziyaret edip robotik, bilim ve teknoloji sınıflarını gezen Varank, Vadipark'ta gençlerle buluşup sohbet etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ümraniye'de, şehit aileleri ve gazilerle buluştu. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği "Kahramanları Anma ve Zafer Gecesi"ne katılan Akar'ı, Cumhurbaşkanı Erdoğan da telefonla arayarak selamlama konuşması yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt'taki ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, bir ülkenin gelişmesi ve büyümesinin güçlü liderlik, güven ve istikrarla olduğunu aktardı.

Kabaktepe, "AK Parti'nin alametifarikası, milletinin beklentilerini dikkate alarak yol yürümek ve buna göre siyasi çizgi belirlemektir. Lider, milletinin özü ve özeti iken, millet, liderinin gücü ve hareket noktasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız, iktidara geldiği günden beri milleti ile birlikte yol yürümenin hayati önemini kavramış ve sadece milleti ile yan yana yürümüştür." ifadesini kullandı.

"Yüz Yüze 100 Gün" programlarıyla sahada vatandaşların dile getirdiği talep ve öneriler, gün sonunda raporlaştırılarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığına iletiliyor.

Kaynak: AA / Yerel

Ümraniye AK Parti İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title