Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Gürkan: "30 Mart'ta da bundan önce olduğu gibi yine omuz omuza, yürek yüreğe CHP'nin kalesi Edirne'ye, Edirne Belediyesine altı ok bayrağını dikeceğiz"

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, "30 Mart'ta, bundan önce olduğu gibi yine omuz omuza, yürek yüreğe CHP'nin kalesi Edirne'ye, Edirne Belediyesine altı ok bayrağını dikeceğiz" dedi.

Gürkan, bir restoranda düzenlenen aday tanıtım toplantısında, CHP olarak uzun süren bir adaylık süreci yaşadıklarını söyledi.

Bu süreçte üzüntülerin ve kırgınlıkların yaşandığını ancak bunların birer insani duygu olduğunu ifade eden Gürkan, "Hiçbir CHP'li ben istediğim yerde değilim, benim istediğim arkadaş, istediğim yerde değil demez. Kırgınlıklar olur. Bizim için asıl olan tek şey Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar kalmasıdır" diye konuştu.

Seçimlerde Edirne'de CHP'nin kazanacağını iddia eden,  Gürkan şunları kaydetti:

"Biz okula başlamadan önce, ana babamızın adından sonra Atatürk'ün adını öğrenmiş olan bir ülkenin evlatlarıyız. Biz 'Dönenler dönsün yolundan, ben dönmezem cumhuriyet yolundan' diyenleriz. Her ne olursa olsun, her neyle tehdit ederlerse etsinler, isterse canımızı alsınlar CHP'nin yolundan dönmedik, dönmeyeceğiz. 30 Mart'ta bundan önce olduğu gibi yine omuz omuza, yürek yüreğe CHP'nin kalesi Edirne'ye, Edirne Belediyesine altı ok bayrağını dikeceğiz."

Daha sonra ilçe ve belde adaylarına CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt tarafından yetki belgeleri verildi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Recep Gürkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title