Haberler

Yenimahalle'de 'Emniyetli' Dayanışma

Yenimahalle Belediyesi, Ankara’nın güvenliğini sağlayan Ankara Emniyet Müdürlüğüne 5 adet sıfır kilometre araç hibe etti.

Yenimahalle Belediyesi, Ankara'nın güvenliğini sağlayan Ankara Emniyet Müdürlüğüne 5 adet sıfır kilometre araç hibe etti.

Araçları Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya ve Yardımcısı Türehan Serkan Kocaçiftçi teslim aldı. Teslim törenine, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, Batıkent, Şentepe ve Karşıyaka karakol amirleri de katıldı.

"Polis teşkilatımız gece gündüz demeden çalışıyor"

Konuklarını anahtar teslimi öncesi makamında ağırlayan Başkan Yaşar, "Ankara'nın güvenliği için polis teşkilatımız büyük bir gayretle gece gündüz demeden çalışıyor. Buna bir katkımız olduysa ne mutlu bize" dedi.

"Emniyetimizle uyum içerisinde çalışıyoruz"

Yaşar, "Yenimahalle'nin huzuru için Emniyet Müdürlüğümüze bugün araç takviyesi yapıyoruz. Emniyetimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Zabıtalarımız emniyetimizle uygar ilişkiler içerisinde, Yenimahalle'nin huzuru ve mutluluğu için çalışıyorlar. Göreve geldiğim günden beri Emniyet Müdürlüğümüze her zaman istedikleri desteği imkanlarımız ölçüsünde vermeye çalışıyoruz. Karakollarımızın, Emniyet Müdürlüğümüzün tadilatlarını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim devletimiz güçlü ve büyük bir devlettir. Hepimiz görev bilincinde çalışırsak, ülkemizde birliği ve beraberliği sağlarız. Yenimahalle huzurlu bir ilçe, daha da huzurlu olacak. Bunun için çalışıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya da, duyarlılığından dolayı Başkan Yaşar'a teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Cihangir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title