Haberler

Yavuzeli'de Karne Heyecanı

Yavuzelinde öğrencilere karne düzenlenen törenle dağıtılıd

Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Yavuzeli Anaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit İbrahim Solak İlkokulu Öğrencilerine karne dağıtıldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz karne dağıtımında öğrencilerle sohbet ederek, 1. Dönem tatili iyi değerlendirmelerini söyledi. Kitap okumalarını tavsiye eden Kaymakam Yavuz, öğrencilerle yakından ilgilendi. Yavuz, "Karnesinde zayıf olan öğrenciler üzülmesinler. İkinci dönem bizde onlarla daha fazla ilgileneceğiz. Daha iyi çalışarak düzeltecekler" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık ise "Bizde sizler gibi bu okullarda okuduk. Benim de derslerimde zayıflarım vardı. Daha çok çalıştım ve o zayıfları kurtardım. Şimdi ise buradayım ama üzülmeyin. İkinci dönem daha çok çalışarak eminim ki, sizde zayıflarınızı kurtararak başaracaksınız" diye konuştu. Öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilere ise ödev verilmediğini hatırlatarak, kitap okumaları uyarısında bulundu.

Konuşmaların ardından karne dağıtımı yapılırken, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde 5 bin 400 öğrenciye karne dağıtımı yapıldığı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Selim Yavuzeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title