Haberler

Vali Öztürk, Akseki ve İbradı'da Değerlendirme Toplantılarına Katıldı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Akseki ve İbradı ilçelerinde değerlendirme toplantılarına katıldı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Akseki ve İbradı ilçelerinde değerlendirme toplantılarına katıldı.

Vali Öztürk, Akseki'de Kaymakam Mehmet Beşikçi ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Hükümet Konağı'nı ziyaret eden Öztürk'e, Beşikçi tarafından ilçe ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Daha sonra belediye toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısına katılan Öztürk, yaptığı konuşmada, göç memleketinde olabilecek sorunların Akseki'de de yaşandığını, dinamik nüfusun az olduğunu ifade etti.

Bunun sonucunda hizmetlerin istenilen seviyede olmadığına dikkati çeken Öztürk, ilçede nüfusun yazın arttığını, sağlık hizmetlerinin yetersiz kaldığını belirtti.

Öztürk, 6 ay sonra köylerle ilgili beklentilerin büyük kısmının artık özel idare yerine büyükşehir ve ilçe belediyesinden karşılanacağını, bir kısım beklentilerin ise yine kurumlar tarafından yerine getirileceğini anlattı.

İlçede Selçuklu-Osmanlı dönemine ait mimari eserlerin yaşatılması için yapılacak projelere kaynak ayrılacağını bildiren Öztürk, "Bu eserlerin kaybolmasına göz yummayacağız. İlçede 204 tarihi tescilli düğmeli evin varlığı büyük bir servet" dedi.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay ilçede yürütülen içme suyu ve yol çalışmaları, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin de sağlığa ilişkin konularda bilgi verdi.

Toplantı, belediye başkanları, muhtarlar ve vatandaşların sağlık, eğitim, yol, içme suyu gibi konulara ilişkin sorunları dile getirmesinin ardından sona erdi.

İbradı ziyareti

Vali öztürk, daha sonra İbradı'yı ziyaret ederek, ilçe değerlendirme toplantısına katıldı, Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi'den ilçe hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından Ormana Beldesi Kültür Evi'nde incelemelerde bulunan Öztürk, Altınbeşik Mağarasını da gezip ilçeden ayrıldı.

Öztürk'e ilçe ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Mili Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı eşlik etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Öztürk Antalya İbradı Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title