Haberler

Vali Balcı, din görevlileriyle bir araya geldi

Güncelleme:

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı Van'daki din görevlileriyle tanışma toplantısı yaptı.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı Van'daki din görevlileriyle tanışma toplantısı yaptı.

Edremit Evliya Çelebi Uygulama Otelinde yapılan ve Kur'an tilavetiyle başlayan toplantıda konuşan Vali Balcı, din görevlilerinin toplumdaki misyonunun önemli ve görevlilerinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Yapılan işlerin Allah rızasını kazanmak için yapılması gerektiğini belirten Balcı, şöyle dedi:

"Toplumun her kesiminden insana dokunmanız, geleceğe hazırlamanız açısından çok önemlisiniz. Yaptığımız işlerde hayır duası alalım. Yükümüz ağır. Allah kullarına kullarıyla hizmet ettiriyor. İnsanımıza hizmet etmek için bize verilen bu görevler, emanet ve lütuftur. Türkiye'nin gözbebeği ilimizin inşası, ihyası, imarı, halkımızın huzuru, refahı ve esenliği için yılmadan, yorulmadan adaletli ve merhametli olarak hizmet için çalışacağız. Sizin birinci göreviniz bu yolda maddi manevi engelleri kaldırmaktır."

Çocuklar ve kadınların kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Balcı, şöyle konuştu:

"Çocuklara sahip çıkın. Kadınlar ve annelerle yakından ilgilenin. İnsana dokunan, yaşamını kolaylaştıran projeler hazırlayın. Tam destek vereceğim. Sizlere güveniyorum. Destek verdikçe sizlerin topluma faydalı işler yapacağınıza inanıyorum. Bunu gördükçe mutlu olacağım. İyilik, doğruluk, güzellikte buluşup, adalet ve şefkatle insana yaklaşırsak Allah bize yardım eder. Hayırlı her yeni iş, yeni bir dua kapısıdır. Bizler imanın ateşleyici gücüyle çalışacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title