Haberler

Vali Elban: "Şehitlerimizi ve gazilerimizi daima rahmet ve minnetle anıyoruz"

Güncelleme:

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, "Gücünü bağımsızlık ve milli egemenlikten alan bir milletin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz" dedi.

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, "Gücünü bağımsızlık ve milli egemenlikten alan bir milletin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Vali Elban, derneklerin genel durumu ve derneklerde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin ülkemizin dünü, bugünü ve geleceğinde çok özel bir yeri olduğunu ifade eden Vali Elban, "Kuruluş ve kurtuluş tarihimizde verdikleri eşsiz mücadeleyle bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi daima rahmet ve minnetle anıyoruz. Gücünü bağımsızlık ve milli egemenlikten alan bir milletin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Aziz milletimizin tüm fertlerinin vatanımızın birliği, bütünlüğü söz konusu olduğunda gözünü dahi kırpmadan canını siper etmeye hazır olması, milletimizin vatanımıza ne kadar güçlü bağlarla bağlı olduğunun en büyük kanıtıdır" dedi.

Vali Elban, şehitlerin değerli ailelerinin, kıymetli gazilerin her zaman yanlarında yer alacaklarını kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Elban Adana Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title