Haberler

Uygur Kardeşler Geredelileri Coşturdu

Bolu'nun Gerede ilçesinde sahne alarak, 'Hassta Etme Adamı' adlı tiyatro oyununu sergileyen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, yüzlerce izleyiciye unutulmaz bir gece yaşattı.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gerede...

Bolu'nun Gerede ilçesinde sahne alarak, 'Hassta Etme Adamı' adlı tiyatro oyununu sergileyen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, yüzlerce izleyiciye unutulmaz bir gece yaşattı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gerede Belediyesi, Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Kent Konseyi işbirliği ile tiyatro gösterisi düzenlendi. Gerede Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Cumhuriyet Savcısı Uğur Ay, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Nurettin Akçakale, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Allar, Kent Konseyi Başkanı Yücel Yılmaz, İdari ve Mülki Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile öğrenciler katıldı.

Televizyonların sevilen simalarından ünlü komedyen Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sergilediği sezonun en çok konuşulan ve ülke çapında ilgi gören "Hassta Etme Adamı"

isimli tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı. Tamamen komediye yönelik hazırlanan oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Altı skeçten oluşan oyun, sağlık meselelerini bir bütünlük içinde, hem doktor hem hasta perspektifinden anlattı. Doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyenlik, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörünü hicveden komedide, hem doktorların hem de hastaların durumları görenleri güldürdü.

Meslek Yüksek Okulu Spor salonunu dolduran tiyatro severler oyun boyunca kahkahalara boğuldular. Seyirciler beğeniyle takip ettikleri oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışladılar.

Oyun sonunda Süheyl ve Behzat Uygur'u performanslarından dolayı tebrik eden Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Türk tiyatrosunun duayenlerini Gerede'mizde ağırlamaktan ve Geredelilerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Kendilerini izlerken hem çok güldük hem de düşündük" diye konuştu ve günün anısına Behzat Uygur ve Süheyl Uygur'a teşekkür plaketi takdim etti.

10.05.2013 12: 42: 39

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behzat Uygur 19 Mayıs Gerede Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title