Haberler

Türkiye Sandık Başında

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların ardından huzur ve güven ortamının tesis edildiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatandaşlar rahat bir şekilde oy kullandı.

Barikat kurup hendek kazarak cadde ve sokaklara patlayıcı yerleştiren teröristlere yönelik daha önceki günlerde operasyonların gerçekleştirildiği Sur'da sandıkların kurulduğu okulların çevresinde polis ekipleri, zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar, huzur ve güven ortamında sandık başına gitti.

Seçmenlerden Veysel Düzgün, kimsenin baskısı altında kalmadan oy kullanmanın güzel olduğunu belirterek, "Gerçek anlamda güvenlik önlemi alındığı görülüyor. Bir sıkıntı olsaydı güvenlik önlemi alınmamış olacaktı. Burada herkes rahat bir şekilde oy kullanabiliyor. Bu güvenliği sağlayan güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Koçero Topdemir ise seçimlerin ardından hükümetin kurulmasını ve Çözüm Süreci'nin tekrar başlatılmasını beklediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title