Haberler

Mezitlili Alevi Yurttaşlar, Tunceli'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) Mezitli Şubesi, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın da desteğiyle Tunceli'yi ziyaret etti. Ziyarette, Alevi köyleri ve ibadethaneler gezildi.

Mezitli Belediyesi'nin desteğiyle daha önce de inceleme gezileri düzenlediklerini belirten Mezitli AKD Başkanı Ferdi Koç, Başkan Neşet Tarhan'a videolu bir mesajla teşekkür etti. Koç, "Mutlu Mezitli'nin mimarı Başkanımız Neşet Tarhan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Herkese eşit şekilde davranan başkanımızın bu konuda son derece duyarlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Gerek bir belediye başkanı olarak gerekse iyi bir dostumuz olarak her zaman onu yüreğimizde taşıyoruz. Sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Başkan Tarhan'ın Mezitli Cemevi'nin bu seviyeye gelmesinde de büyük katkıları olduğuna vurgu yapan Koç, "Mezitli Cemevi'mizin arsasından inşaatının bu noktaya gelmesinde büyük katkılar sağladı. Kendisini tam bir Alevi dostu olarak görüyoruz. Ben inanıyorum ki diğer belediye başkanları da Neşet Tarhan başkanımızı örnek alıp bölgelerinde bulunan farklı inanç gruplarına destek olurlar. Oralarda yapılan cemevlerini bir an önce bitirilmesini sağlarlar" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title