Haberler

Torku Konyaspor Çekinilecek Bir Deplasman Olacak"

Basketbol Süper Ligi takımlarından Torku Konyaspor'un başkan yardımcısı Kerem Öten, Konya'nın, bütün takımların gelirken çekineceği bir deplasman olmaya devam edeceğini belirterek, "İçeride dışarıda tüm rakiplerimizle mücadele eden, savaşan bir takım olacağız" dedi.

Öten, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, amaçlarının Konya'yı ligde en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Her geçen sene basketbol liginin kalitesinin arttığını aktaran Öten, "Yatırımlar artıyor. Biz de bu lig içinde maalesef çok geniş kaynaklara sahip olmamakla beraber iddialı olduğunu düşündüğümüz bir kadro kurduk. Başta hocamız olmak üzere takımımıza inancımız sonsuz. Konya, bütün takımların gelirken çekineceği bir deplasman olmaya devam edecek. İçeride, dışarıda tüm rakiplerimizle mücadele eden, savaşan bir takım olacağız" diye konuştu.

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir de ellerindeki imkanları en iyi şekilde kullandıklarını ve çok iyi takım kurduklarını ifade etti.

Takımlarının şehri dışarıda en iyi şekilde temsil edeceğini aktaran Bekir, "İnşallah bu sezon da çok hırslı ve güçlü bir takım oluşturacağız. Transfer konusunda da son bir Türk oyuncu almaya çalışıyoruz" dedi.

Torku Konyasporlu basketbolcu Sean Williams ise yeni sezonda yeniden güzel şeyler yapacaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Torku Konyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title