Haberler

Tekkeköy'de Bayramlaşma

Tekkeköy Belediyesi gelenekselleşen bayramlaşma programını her bayram olduğu gibi bu bayramda da açık alanda düzenledi.

Tekkeköy Belediyesi gelenekselleşen bayramlaşma programını her bayram olduğu gibi bu bayramda da açık alanda düzenledi.

Tekkeköy Belediyesi bayramlaşma törenleri artık gelenekselleşerek her bayramda açık alanda Tekkeköy Meydanı'nda yapıldı. Bayramlaşma törenine vatandaş ilgi gösterdi. Bayramın ikinci günü düzenlenen programda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar 'Tekkeköy tarihinde ilk defa göreve geldiğimiz yıl bayramlaşmayı meydanımızda düzenlemiştik. O günden başlayarak artık tüm bayramlarımızı meydanda açık alanda düzenliyoruz. Artık meydandaki bayramlaşmalarımız gelenekselleşti. Açık alanda tertip ettiğimiz bayramlaşma programımızın amacı halkımız ile aradaki mesafeleri kaldırıp, bayramlaşmayı protokol havasından çıkartıp bütünleşmeyi, birlikteliği sağlamaktı. Halkımızın yoğun katılım sağlaması bunun en güzel göstergesidir. Bayramlar dargınlıkların barıştığı, küslüklerin son bulduğu, birlik beraberliğin kaynaşmanın en güzel şekilde yaşandığı dini günlerimizdendir. Bizde bayram havasına yakışır bir bayramlaşma yaptık. Tüm ülkemizin ve hemşerilerimiz Kurban Bayramı'nı tekrar kutluyorum" dedi.

Bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Salih Çakır, İlçe Garnizon Komutanı Ali Ay, AK Parti Tekkeköy ilçe Başkanı Yusuf Güngör, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Togar Tekkeköy Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title