Haberler

Son dakika haberi... Başkan Bıyık, liseli gençlerle hayvan barınağını ziyaret etti

Güncelleme:

Son dakika yerel haberi... Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alan liseli gençlerle birlikte Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alan liseli gençlerle birlikte Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek sokak hayvanları için mama alıp Darıca Belediyesi'nin Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da liseli gençlere eşlik ederek sokak hayvanları ile ilgilendi. Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Muzaffer Bıyık, duyarlılıkları için gençlere teşekkür etti.

"Sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyoruz"

Sadece kışın soğuk havalarda değil, yıl boyunca sokak hayvanlarını yalnız bırakmadıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak ilçemizin farklı noktalarında oluşturduğumuz beslenme noktalarına her gün su ve mama bırakıyoruz. Hayvan Sağlığı ve Refahı ekibimiz ile de sokak hayvanları için sadece kışın soğuk havalarda değil yılın her günü çalışma yapıyoruz. İçinde bulunduğumuz Hayvan Sağlığı ve Rehabilitasyon Merkezinde yaralı ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavilerini yaparak tekrar ait oldukları doğaya bırakıyoruz. Can dostlarımız olarak adlandırdığımız sokak hayvanlarımız için hepimizin üzerimize düşen görevleri var. Sizlere bu duyarlı ve örnek davranışınız için teşekkür ediyor ve herkese örnek olmasını diliyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Bıyık Yerel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title