Haberler

Soma'daki Maden Faciası

Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Müftülüğünce, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenlere için Mevlid i Şerif okutuldu.

Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İl Müftülüğünce, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenlere için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Hakkari'de, Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için ikindi namazına müteakiben Hacı Sait Camisi'nde mevlit okutuldu.

Kur'an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından, faciada yaşamını yitirenlerin hayrına, vatandaşlara meyve suyu ve kek dağıtıldı.

Melide Vali Necmettin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, İlahiyat Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Şemsettin Kırış, kamu amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA / Yerel

Hakkari Üniversitesi Türkiye Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title