Haberler

Sinop'ta korona denetimleri

Güncelleme:

Sinop'ta korona denetimleri İçişleri Bakanlığının talimatı ile Türkiye genelinde devam eden Covid-19 denetimleri Sinop'ta da gerçekleştirildi.

Sinop'ta korona denetimleri

SİNOP - İçişleri Bakanlığının talimatı ile Türkiye genelinde devam eden Covid-19 denetimleri Sinop'ta da gerçekleştirildi.

Tüm Türkiye'de eş zamanlı yapılan denetimlerde görevli ekipler tarafından vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunulurken, denetimlere katılan Sinop Vali Vekili Abdullah Şahin, Tersane Caddesi ve Tuzcular Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hem tedbirlere uyumluluğu kontrol etti, hem de vatandaşlar ve esnaflara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel'in de katıldığı denetimlerde Vali Vekili Şahin beraberindeki heyet ile Tersane Caddesi ve Tuzcular Caddesi üzerindeki tüm mağaza ve dükkanları tek tek denetleyerek sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Maske takan ve sosyal mesafeye dikkat eden vatandaşlara ise duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Sinop Vali Vekili Abdullah Şahin, denetimler sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün Sinop'ta Covid-19 nedeniyle farkındalık ziyaretlerinde bulunduk. Tersane bölgesindeki bütün esnaflarımızı dolaşarak maske, mesafe, temizlik kuralları noktasında ziyaretlerimizle farkındalığı artırmaya çalıştık. Çünkü Sinop bir turizm beldesi ve buraya gelen misafirlerimiz açısından temizliğe uyulması, maske takılması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi çok önemli. Biz Sinop olarak bu farkındalık açısından çok memnunuz. Ama son dönemlerde genel olarak hem ülkemizde hem dünyada genel bir vaka artışı olduğundan dolayı bu farkındalığı biraz artırmak amacıyla yerel düzeyde rutin ziyaretlerimizde bulunduk. Tüm Sinoplu vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uydukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Koronavirüs Türkiye Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title