Haberler

Sinop protokolünden sıkı denetim

Güncelleme:

Sinop protokolünden sıkı denetim Vali Karaömeroğlu ve Başkan Ayhan korona denetimi yaptı İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği "korona virüs denetimleri" genelgesi kapsamında, Sinop'ta da denetimler sürüyor.

Sinop protokolünden sıkı denetim

Vali Karaömeroğlu ve Başkan Ayhan korona denetimi yaptı

SİNOP - İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği "korona virüs denetimleri" genelgesi kapsamında, Sinop'ta da denetimler sürüyor.

Sinop'ta lokanta, market, kafeterya, çay bahçesi ile cadde ve kent meydanları gibi toplu kullanımın yoğun olduğu yerlerde yapılan denetimlerde Covid-19'la mücadele kapsamında sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı ve dezenfektan zorunluluğu kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek vatandaşlar uyarıldı.

Kentte sürdürülen denetimlere Belediye Başkanı Barış Ayhan ile birlikte katılan Vali Erol Karaömeroğlu, Kıbrıs Caddesi ve Tersane mevkisindeki market, kafeterya, lokanta, toplu taşıma araçları ve çay bahçesi gibi ticari işletmeleri gezerek burada iş yeri sahipleri ile vatandaşlardan Covid-19 tedbirlerine uymalarını istedi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Karaömeroğlu, salgınla mücadelede kurallara uymanın hayati önem taşıdığını ifade ederek, her vatandaşın kendi önlemini alması gerektiğini kaydetti. Vali Karaömeroğlu; el temizliği, sosyal mesafe ve maske kullanımının korona virüs salgınıyla mücadelede olmazsa olmaz kurallar olduğunu kaydetti.

Öte yandan balıkçılara özellikle eldiven ve maske takması konusunda daha hassas olmaya davet eden Karaömeroğlu, "Balıkçılarımızın maske takmadığı konusunda şikayetler alıyoruz. Kurallara uyalım millete örnek olalım. Toplumun sağlığı için, kamu düzeni için, çocuklarımızın okula gidebilmesi için kurallara uyacağız. Bu mücadeleyi tedbirle kazanacağız. Bizi zorda bırakmayın" dedi.

Vatandaşların ve iş yeri sahiplerinin büyük çoğunluğunun korona virüs tedbirlerine uydukları, sosyal mesafe kuralına riayet ederek maske taktıkları gözlemlenirken Vali Karaömeroğlu, vatandaşlara ve iş yeri sahiplerine korona virüs tedbirlerine uymasından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Denetim sonrası açıklamada bulunan Vali Karaömeroğlu'nun, "Bizim İçin Hepimiz İçin' sloganıyla tekrar denetimlere başladık. Bu konuda farkındalık ve duyarlılık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu mücadele inşallah yoğun denetim ve tedbir ile kazanılacak" ifadelerini kullandı.

Vali Erol Karaömeroğlu'na denetimler sırasında Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel de eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Muammer Erol Koronavirüs Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title