Haberler
Güncelleme:

TEM'de 6 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybeden kadının hikayesi kahretti

500

Yorumlar (7)

Kurtulus Danis:

Dün bu kazayı gördüm facia gibiydi bu hafriyat kamyonları tırların sağ şeritten çıkmlarına asla müsade edilmemeli resmen katliama davet çıkarıyorlar. Bunlara dur diyecek kimse yok mu? Allah rahmet eylesin 6 kişiye hepsini yere dizmişlerdi kendime gelemiyorum.

107
0
yanıtYanıtla
Kenan Aslan:

Tek ucuz kalan canımız bu ülkede. Yazık çok yazık

68
3
yanıtYanıtla
serdar cem:

Toplumsal sozlesmeyi duzgun yapmadigimizdan basimiza pek cok felaket geliyor. Nicin kamyonlar sagdaki seritten gitmiyor.nicin hiz limitleri cok fazla...iste pek cok soru.. yani toplumsal sozlesmeyi adam gibi yapmamisik...

61
0
yanıtYanıtla
Alpingo Bey:

Anlamak isteyene öyle çok ilahi mesajlar var ki

20
15
yanıtYanıtla
virtueslife:

seçenek çokken mesajdan bahsedemessin. Bin tane bozukluğu yere atarsan birisi dik gelir. neden her olayda msj olmuyorda nadiren arada oluyor sizde bunları görüp msj diyorsunuz.

yanıt12
yanıt3
Hakan :

Ölenlere rahmet. Ülkemizde gereğinden fazla araba, gereğinden fazla araç kullanımı var, hiçbir işe yaramayan insanlar 200-300 binlik araçlarla taşınıyor hiç için.

7
17
yanıtYanıtla
Yusuf Karacan:

Hasiyet araçları her yerde teylikeli bir hal aldı artı bir önlem alınmasa dah büyük faciyalarda olabilir ipek into kardeşimin mekanı cennet olsun cok cok üzgünüm??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title