Haberler

Seyhan'da 12 park açıldı, 10 yeni parkın projesi hazırlandı

Güncelleme:

Seyhan Belediyesi, daha yeşil bir kent hedefi doğrultusunda 2021 yılında 12 yeni park, 3 yeşil alan ve 17 yeni tesis ile ilçedeki yeşil alan miktarını 27 bin 87 metrekare artırdı.

Seyhan Belediyesi, daha yeşil bir kent hedefi doğrultusunda 2021 yılında 12 yeni park, 3 yeşil alan ve 17 yeni tesis ile ilçedeki yeşil alan miktarını 27 bin 87 metrekare artırdı.

Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 2021 yılı içerisinde Emek 3 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Sarıhamzalı Futbol Sahası Parkı, Tellidere 4 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Yeşiloba 6 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Büyük Çıldırım 2 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Gürselpaşa 12 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı (Soma Parkı Batısı), Gürselpaşa 8 No'lu Dinlenme Parkı, Koza 1 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Aydınlar 1 No'lu Dinlenme Parkı, Yeşiloba 3 No'lu Dinlenme Parkı (Oto Center önü), Söğütlü 1 No'lu Çocuk ve Dinlenme Parkı, Dervişler Dinlenme Parkı ve Okul Bahçesi Çocuk Oyun Alanı olmak üzere 12 yeni parkı tamamlayarak halkın kullanımına sundu.

Ayrıca Pınar Mahallesinde, Tepebağ ve Sucuzade Mahallelerindeki 5 ayrı alanda toplam 7 bin 166 metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapıldı. 17 ayrı tesiste gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte toplam 27 bin 87 metrekarelik yeşil alan düzenlenerek, kişi başına düşen yeşil alan miktarı artırıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Parklar, dinlenme ve çocuk oyun alanları Seyhanlı yurttaşlarımızın sosyal yaşamdaki en önemli ihtiyaçları arasında yer alıyor. Seyhan'da bu alanları artırmak için çalışıyoruz. 2021'de 12 yeni parkı hizmete sunduk. Halkımıza hayırlı olsun. İhtiyacı karşılamayan mevcut parklarımızı, çocuk oyun ve dinlenme alanlarımızı da yenileyip yeniden hizmete açıyoruz. Önümüzdeki dönemde yapmayı planladığımız 26 bin 742 metrekare büyüklüğünde 10 yeni parkın projesini de hazırladık. Hedefimiz daha yeşil, insanların huzurlu, mutlu, barış içinde yaşadığı bir Seyhan" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Belediyesi Seyhan Çocuk Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title