Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Kaymakamı Erkal'ın köy ziyaretleri

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Mızra köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Erkal, yaptığı açıklamada, köyün yakınlarında Atatürk Baraj Gölü üzerine inşası süren Nissibi Köprüsündeki çalışmaları incelediğini belirtti.

Köprünün Siverek kısmındaki bağlantı yolunun Mızra köyünden geçeceğini anlatan Erkal, şunları kaydetti:

"Nissibe Köprüsü 2014 yılında faaliyete geçecek. Yörenin tarih ve kültür turizmi açısından yüksek potansiyeli, Nissibi köprüsünün yapılması ile büyük bir ivme kazanacak, köprü bölgenin sosyo-ekonomik kalkınmasına büyük katkıda bulunarak, yöre halkına büyük yararlar sağlayacaktır. Mızra köyünün arazilerinden geçecek karayolu için istimlak  çalışmaları yapılacak. Bu çalışmalar sırasında köy halkının gereken ilgi ve alakayı göstereceğine  inanıyorum."

Emniyete araç yardımı

Bozoava Emniyet Müdürlüğü'ne hayırseverlerce iki otomobil hibe edildi.

Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, araçların teslimi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, iş adamı ve hayırsever vatandaşlardan yapılan desteklerle polis teşkilatının daha da güçlendiğini söyledi.

Emniyetin imkanlarının her geçen gün arttığını belirten Öztürk, "Vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet veren, suç ve suçlularla mücadele eden polislerimiz halkın huzun ve güvenliği için çabalıyor" dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet  Likoğlu  ise yapılan katkıların Şanlıurfa'ya huzur ve güven olarak geri döneceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Likoğlu, araçların anahtar ve belgelerini teslim aldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hamza Erkal Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title