Haberler

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gizli'den Devrek Sp Teşkilatına Ziyaret

Saadet Partisi (SP)Genel İdare Kurul Üyesi Talat Gizli tarafından Devrek SP teşkilatına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Saadet Partisi (SP)Genel İdare Kurul Üyesi Talat Gizli tarafından Devrek SP teşkilatına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Talat Gizli ve beraberindeki heyet Devrek Saadet Partisi ilçe teşkilatını ziyaret ederek çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundu. Saadet Partisi ilçe binasında düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Talat Gizli,"Genel idare kurulumuzun aldığı kararlar çerçevesinde Zonguldak ve bütün iller olmak üzere yaklaşmakta olan yerel seçimler münasebetiyle teşkilatlarımızı ziyaret etmek, varsa eksiklikleri giderilmesini sağlamak, noksanlıkları tespit etmek, yapılacak mahalli seçimlerde kuvvetli bir şekilde çalışarak hazırlıklar yapmak ve seçimlerin kazanılmasına yardımcı olmak gayesiyle ziyaretler yapmaktayız. Şu anda bir ekibimizde Zonguldak'ımızın diğer ilçelerinde bu konularla ilgili çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bölgemizde ekip olarak çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir. Malumunuz Saadet Partisi memleketimize her yönde maddi ve manevi yönde hizmet etmiş, başarıları ile efsane haline gelmiş bir partinin mensuplarıyız. Partimiz her zaman yüz akı ile memlekete hizmetler vermiş, ama işine gelmeyen bazı çevrelerin çelmeleriyle partilerimiz kapatılmış ancak kapatılmalarına rağmen kaldığımız yerden devam etmişiz. Merhum Profesör Necmettin Erbakan hocamızın başbakanlığında unutulmaz hizmetlere imzalar atmıştır. Aynı zamanda Türkiye'de belediyecilik anlayışını da Refah Partisi zamanında bütün yurda göstermiştir" dedi.

Gizli,"Belediyelerde tüm Türkiye saffında Refah Partisi belediyeleri örnek olmuş, devrimler gerçekleştirmiştir. Şu anda da çalışmalarımızı yapılacak olan yerel seçimlere endeksledik ve bu seçimleri kazanmak için çabalıyoruz kazanacak adayların tespit ediyoruz insanımıza, ülkemize, mahalli idarelere insanları bulup onlarla seçime girmek ve bu hep birlikte Zonguldak'ımız başta olmak üzere diğer iller ve özellikle de Devrek'te seçimleri kazanmak istiyoruz" dedi.

Devrek SP ilçe Başkanı Hasan Öztürk ise,"Öncelikle teşkilatımıza nazik ziyaretlerinden dolayı Talat Gizli ve diğer misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki, yapmakta olan ve yapılacak çalışmalar sadece Devrek'te değil tüm Türkiye genelinde yapılmaktadır. Genel merkezimizden gelen talimatlar doğrultusunda ilçeler ve beldeler ziyaret edilecek, eksiklikler tamamlanacak ve de Türkiye Milli Görüş belediyeciliğine kavuşması için ne yapılması gerekiyorsa startı verilecektir. Bu bağlamda sağ olsunlar genel merkez ve il yönetiminin desteği ile beraber geldiler ve yapılacak seçimlerle ilgili çalışmalarımıza başlayacağız. Bizler rant için değil, halk için çalışacak bir belediye başkanı olsun istiyoruz çünkü bizim düsturumuz, desturumuz her zaman olduğu gibi halka hizmet, hakka hizmettir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title