Haberler

Pursaklar Belediyesi vatandaşların acılı gününde yanında

Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, definden cenaze nakline, taziye çadırından çay ikramına ücretsiz cenaze hizmetleri ile vatandaşların hüzünlü günlerinde yanında oluyor.

Pursaklar Belediyesi, definden cenaze nakline, taziye çadırından çay ikramına ücretsiz cenaze hizmetleri ile vatandaşların hüzünlü günlerinde yanında oluyor.

Pursaklar Belediyesi, ücretsiz cenaze hizmeti vererek yakınını kaybeden vatandaşlara en acı gününde destek olarak hızlı ve sorunsuz cenaze hizmetiyle vatandaşların acılarına ortak oluyor. Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, cenaze sahiplerinin evinin önüne taziye çadırı, masa, sandalye, çay bardağı, çay ve şeker desteği ile ilçe sakinlerinin hüzünlü ve acılı günlerinde destek oluyor.

Vatandaşların iyi gününde ve kötü gününde yanlarında olmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerimizin yakınlarını kaybettiği acı dolu günlerinde cenaze evinin yükünü hafifletmek için yardımlarda bulunuyoruz. Definden cenaze nakline, taziye çadırından çay ikramına, masasından sandalyesine çeşitli desteklerde bulunuyoruz. Belediye olarak en zor günlerinde vatandaşlarımızın acılarını hafifletebilmek için üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Bu vesile ile ebediyete irtikal eden tüm ölmüş hemşerilerime Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title