Haberler

Pazaryeri'nde panayır havasında eğitim şenliği

Güncelleme:

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen eğitim şenliği, hayır panayırı havasına döndü.

Pazaryeri Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve Pazaryeri Belediyesi'nin desteğiyle ilçe pazar alanında kurulan stantlarda öğrenciler hem okullarındaki aktiviteleri tanıttı hem de ailelerinin hazırladıkları ürün ve eşyaların satışını yaptı. İlçe halkı ve veliler düzenlenen panayırda sergilenen ürünlerden satın alarak okullara destek olurken, panayırda satışa sunulan ürün ve eşyalardan elde edilen gelirlerin ilçedeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağı belirtildi.

Pazaryeri ilçesinde iki gün sürecek eğitim şenliğinde öğrenciler çeşitli oyunlar, halk dansları ve müzik dinletisi gösteriyle ilçe halkının huzuruna çıkacaklar. Eğitim Şenliği açılışında konuşma yapan Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, "Öğrencilerimizin okullardaki aktivitelerini gerçekleştirmesi hem de yaptıkları ürünleri tanıtması adına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte güzel bir aktiviteye imza atmış olduk. Akşam da inşallah gösterilerimiz olacak. Her çocuğumuz kendi yeteneklerini burada yansıtacaklar. Hem özgüvenleri artacak hem de sene sonunda eğlenmiş olacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ürünlerin ücretleri yazılmış olsa da fazla fazla ödeyelim, panayırdan elde edilen gelirler tamamen okullarımızın ve çocuklarımızın ihtiyaçları için kullanılacak" dedi.

Bütün ilçe halkını hayır panayırından alışveriş yapmaya davet eden Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de "Çocuklarımızın kendi özgüvenlerini kazanmaları adına İlçe Kaymakamlığımızın hazırlamış olduğu ve okullarımızın da güzel bir şekilde düzenlediği hayır panayırımız gerçekten takdire şayan. İlçemize öğrencilerimize okullarımıza hayırlı olsun. Buradan tüm hemşehrilerimizi alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Bütün gelirlerin okullara bağışlanacağını az önce Kaymakamımız da bahsetti. Tekrardan hayırlı bereketli olsun" dedi.

Açılış açılış kurdelesini Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Kaymakam Refiki Yunus Tekçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve ilçe protokolü gerçekleştirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim bakanlığı Pazaryeri Hisarcık Bilecik Haberler

Bakmadan Geçme

WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title