Haberler

Osmaniye haberleri! Osmaniye'de AKP'li Belediyeye Kızan İlçe Başkanı Ot Biçme Makinesiyle Mezarlığı Kendisi Temizledi

Güncelleme:

Osmaniye yerel yerel haberine göre Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde mezarlığı ot bastığını gören Türkiye Değişim Partisi Düziçi İlçe Başkanı Cengiz Kekik, belediyenin bir şey yapmaması üzerine ot biçme makinesiyle kendisi temizlik yaptı.

BURHAN DEMİRCİOĞLU

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde mezarlığı ot bastığını gören Türkiye Değişim Partisi Düziçi İlçe Başkanı Cengiz Kekik, belediyenin bir şey yapmaması üzerine ot biçme makinesiyle kendisi temizlik yaptı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Yukarıhacılar Mezarlığı'na yakınlarını ziyarete gittiğinde mezarlığı ot basmış şekilde gören Türkiye Değişim Partisi Düziçi İlçe Başkanı Cengiz Kekik, AKP'li Düziçi Belediyesi yetkililerine durumu bildirdi. Belediyenin herhangi bir girişimde bulunmaması üzerine mezarlığı kendisinin temizlediğini belirten Kekik, şöyle konuştu:

"KENDİ İMKANLARIMLA TEMİZLEDİM"

"Burası Yukarıhacılar Mezarlığı, ben sık sık buraya annemi kardeşlerimi akrabalarımı ziyarete geliyorum. Ziyarete geldiğimde her tarafı ot basmıştı, mezarlar falan kaybolmuş. Ben de bu olaya çok rahatsız oldum, çok rahatsız olunca tabi ki ben belediye yetkililere falan haber verdim, 'mezarlıklarımız çok kötü halde, taşları falan mezarlıkların gözükmüyor, her tarafı ot basmış bunlarla bir ilgilenir misiniz' diye kendilerine söyledim. Tekrar Yukarıhacılar Mezarlığı'na çıktığımda hiçbir şekilde otları falan ellenmemiş, mezarlıklar falan taşları falan gözükmüyor. Ben de sinirlendim, gittim arkadaştan ot biçme makinesini aldım ve kendi imkanlarımla otları temizlemeye başladım. Taktir Düziçi halkımın, teşekkür ediyorum."

Evi mezarlığın yakınında bulunan Kasım Alçı adlı vatandaş ise, "Burası adam boyu büyüktü başkana çok teşekkür ederim temizledi, tertemiz oldu. Geri kalan yerlerde bak gözüküyor, oraları da temizlemeye söz verdi, temizleyecek" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Mezarlık içi detaylar

Cengiz Kekik

Kasım Alçı

Kaynak: ANKA / Yerel

Osmaniye Hisarcık Düziçi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title