Haberler

Osmaniye'de suya indirim

Güncelleme:

Osmaniye Belediyesi, enflasyonla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla su tüketimindeki yüzde 7'lik KDV indirimine ilave olarak su ücretini yüzde 7 ucuzlattı.

Osmaniye Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Kadir Kara başkanlığında gerçekleşti. Meclis'in ilk oturumunda 131 nolu karar ile 1 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde belediye şebeke su cari satış fiyatlarında mecliste grubu bulunan tüm siyasi parti temsilcilerinin oy birliği ile indirim kararı alındı. Ayrıca 2022 yılı için de suya zaman uygulanmazken KDV indiriminin yanı sıra ilave yüzde 7'lik indirim yapıldı.

'Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanan iller arasında ilk sıralardayız' diyen Belediye Başkanı Kadir Kara, "Görev süresi boyunca daima hemşerilerimizin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bugün ise bir an önce bitmesini istediğimiz ve bitmesi için büyük gayret gösterdiğimiz pandemi sürecinin neden olduğu ekonomik nedenlerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin talepleri ve hemşerimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile belediye şebeke su cari satış fiyatlarında yüzde 7 oranında indirim kararı aldık. 1 Mart itibariyle almış olduğumuz bu karar doğrultusunda hemşerilerimiz artık daha ucuz su kullanacak. Belediye meclisinde oy birliği ile aldığımız bu kararın kıymetli hemşerilerimize ve Osmaniye'mize hayırlı olmasını diliyor, tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Büyüyen ve gelişen Osmaniye'miz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken, emin adımlarla ilerleyen güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daima yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Kara Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title