Haberler

Ortaca'da Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatını kuruluşunun 170. yılı, Muğla’nın Ortaca ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatını kuruluşunun 170. yılı, Muğla'nın Ortaca ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yılı kutlamalarında konuşan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan; "Emniyet teşkilatı, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama, Suçu oluşmadan önce önleme, olay yeri inceleme ve delilleri toplayarak olayların faillerini belirlemede ve yakalamada, şüphelilerin adli mercilere sevki gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Tüm bu hizmetleri yerine getirirken, hukukun üstünlüğünü daima gözeten, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı Türk Polisi olarak, Türk milletinin bağımsızlığını ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi korumak, kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak temel amacımızdır. Polisimizin görevini ifa ederken göstermiş olduğu başarılarda en büyük pay hiç şüphesiz sizlerindir. Huzur ve güven ortamını sizlerden aldığımız destekle sağladık ve yine sizden alacağımız destekle huzur ortamı devam edecektir. Bu mutlu günümüzde Devletimiz ve milletimizin selameti uğruna hayatlarını feda eden Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anarken geride kalan dul ve yetimlerine şükranlarımızı belirtir emekli ve gazilerimizi minnetle anar halen görevde olan teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine görevlerinde sağlık, başarılar ve mutluluklar diler, saygılar sunarım" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde başarılı olan personele Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Şiir ve resim dalında ödül alan öğrencilere ise, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, Garnizon Komutanı J.Yzb. Halük Türkoğlu ve Belediye Başkanı Hasan Karaçelik tarafından ödülleri verildi.

Tören İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan tarafından Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde verilen resepsiyon ile sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Polis Haftası Ortaca Muğla Yerel Haberler

title