Haberler

Oltu'da Öğrencilere Güvenli İnternet Semineri

Oltu'da Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Güvenli Hayat, Güvenli İnternet Kullanımı ve Sosyal Medya" semineri verildi.

Oltu'da Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere "Güvenli Hayat, Güvenli İnternet Kullanımı ve Sosyal Medya" semineri verildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Demirer, Belediye Kültürevinde düzenlenen seminerde, sosyal medya ve internetin çağın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtti.

İnternet ve sosyal medyayı doğru kullanmanın önemli olduğunu ifade eden Demirer, "Yanlış internet kullanımı oldukça tehlikeli boyutlara ulaşabilir. Siz değerli gençlerimiz interneti elbette kullanacaksınız. Asıl olan doğru kullanım sergilemenizdir" dedi.

Kaymakam Abdullah Şen, çok hayati önem taşıyan internet ve sosyal medyanın doğru kullanılması gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, internetin doğru kullanıldığı zaman hayatı kolaylaştırdığını belirterek, "Yanlış kullanımlarının da zararı olduğunu görüyoruz. Siz öğrencilerimizin daha iyi anlaşılması için mizah yöntemiyle bir anlatım sergilenecek. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından internet bağımlısı olan öğrencilerin durumunu konu alan oyun sanhnelendi.

Etkinliğe, Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Güney, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Ziyrek Abdullah Şen Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title