Haberler

Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Sergi

Esenler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir sergiye imza attı.

Esenler Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde anlamlı bir sergiye imza attı. Açılışı yapılan 'İz Bırakan Öğretmenler' isimli sergide, tarihe damga vuran öğretmenlerin hayat hikayeleri ve fotoğrafları yer alıyor.

Esenler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tarihte iz bırakan öğretmenleri unutmadı. Tarihe ışık tutan öğretmenlerin fotoğraflarıının ve hayat hikayelerinin yer aldığı 'İz Bırakan Öğretmenler' sergisi, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun katıldığı törende Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi 'nde açıldı. Açılış ardından Başkan Göksu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal ve İlçe Miili Eğitim Müdürü Bayram Ercan ile birlikte sergiyi gezdi. Şehit olan öğretmenlerin de unutulmadığı sergide, tarihte öğretmenlik yapıp iz bırakan ünlü isimlerin fotoğrafları ve hayat hikayeleri yer alıyor.

Sergi sonrası bir açıklama yapan Başkan M.Tevfik Göksu, sergiden öğretmenlerin kendilerine anlam çıkarması gerektiğini ifade ederek, " Bu sergi aslında her bir öğretmenimizin gezerek kendisine hedef koyacağı önemli mesajlar içermekte. Hepimizin hayatında iz bırakan ve hepimizin hayatında izini sürdüğümüz öğretmenlerimiz vardır. Bugün açılışının yapmış olduğumuz bu sergide de bu öğretmenlerimizin hayat hikayelerini ve öğretmenlerimizin izlerini Esenler halkıyla buluşturuyoruz. Umuyoruz bütün öğretmenlerimiz bu sergide gördüğümüz öğretmenlerimiz gibi iz bırakan öğretmenler olurlar, bizler de onların izini süreriz diyorum. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esenler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
title