Haberler

Ntso'nun AB Projesi "Sequel" İn 5 .toplantısı Hollanda'da Yapıldı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde ilimizden Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi, Kapadokya Gelişim Derneği ve İngiltere, Hollanda, İspanya ve Finlandiya’dan ortakları ile birlikte sürdürülen AB Destekli ERASMUS projesi SEQUEL ‘in beşinci toplantısı Hollanda’nın Burgh-Haamstede şehrinde gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde ilimizden Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi, Kapadokya Gelişim Derneği ve İngiltere, Hollanda, İspanya ve Finlandiya'dan ortakları ile birlikte sürdürülen AB Destekli ERASMUS projesi SEQUEL 'in beşinci toplantısı Hollanda'nın Burgh-Haamstede şehrinde gerçekleştirildi.

Burg-Haamstede şehrinde proje danışmanlık işleri ile uğraşan PRO-WORK firmasının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri, Habil Uluer, Kemal Güner ve Serhat Cantekin ile birlikte Oda Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan, Proje Koordinatörü Veysel Donmaz ve Oda personellerinden Yener Abalı katıldı.

Kapadokya Gelişim Derneği Başkanı Okan Ekinci ve Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Güneren'e teşekkürlerini ileten NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, "Projeler bir işi bir adım ileri götürmek için yapılır. Oda olarak girişimcilik eğitimlerine katkıda bulunması amacı ile bir proje geliştirdik ama proje aynı zamanda ortaklaşa iş yapmakta demektir. Bu projede hem yurt içi hem yurt dışı toplam altı ortağımız mevcut ama gerek projenin ilerleyişinde gerekse proje toplantıları esnasında gösterdikleri ortaklaşa çalışma istekleri için Sayın Ekinci ve Sayın Güneren'e ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapadokya Nevşehir Hollanda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title