Haberler

Muğla'da Başarılı Öğretmen ve Öğrenciler Ödüllendirildi

Muğla'da 2013 2014 eğitim öğretim döneminde ulusal ve uluslararası alandaki yarışmalarda kenti başarıyla temsil eden okul ve kurumlar ödüllendirildi.

Muğla'da 2013-2014 eğitim öğretim döneminde ulusal ve uluslararası alandaki yarışmalarda kenti başarıyla temsil eden okul ve kurumlar ödüllendirildi.

Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül töreninde 11 dalda başarı gösteren 17 öğretmen ve 40 öğrenciye hediyeleri verildi.

Törende konuşan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarı gösteren öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Vali Güvençer, şöyle konuştu:

"Pek çok şeye ihtiyacımız vardır, havaya, suya, ekmeğe ve umuda... Çocuklarımız ve onları hedefe götüren öğretmenlerimiz bizim umudumuzdur. Geleceğimiz çocuklarımıza emanet. Bu emaneti olması gereken özenle geleceğe bırakacak hazır ellere ihtiyacımız var. Büyük bir cihan imparatorluğunun torunları olarak hedeflerimiz var. Bu hedeflere varmak için kararlı olmak zorundayız. Bugün burada ödül alan çocuklarımız ve öğretmenlerimiz millet olarak hedeflerimizi gerçekleştirmenin somut nişaneleri."

Ödülle başarıların artacağına işaret eden Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise başarı gösteren öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Muğla'da proje yarışmalarında gösterilen başarılardan memnunuyet duyduklarını dile getiren Çınar, "Bireysel ve kurumsal çalışmalarıyla ön plana çıkmış öğrencilerimizi, ezberci eğitim anlayışının dışında öğretmeye dayalı eğitim veren öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin neler yapabileceğini görmek bizleri onurlandırıyor" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğretmen ve öğrencilere Vali Güvençer ve protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.

Törene, Vali Güvençer'in yanı sıra Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, daire müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title