Haberler

Müftüye Veda Yemeği

Ordu'nun Kumru İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun Çorum Müftü Yardımcılığı'na tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Ordu'nun Kumru İlçe Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun Çorum Müftü Yardımcılığı'na tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Yaklaşık 7 yıl önce Kumru ilçesinde göreve başlayan ve müftülük görevi olarak ikinci tayin yeri olan Müftü Abdullah Pamuklu, önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılacak. Müftülük konferans salonunda verilen veda yemeğine Kaymakam Ahmet Özkan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, Hakim Ethem Tahtabacak, Savcı Ömer Bilgin, Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, İl Genel Meclisi Üyesi Cemal Salgut, Seçim Müdürü Erdoğan Kısacık, Esnaf Odası Başkanı Namık Evin, muhtarlar, müftülük personeli ve imamlar katıldı.

Müftü Abdullah Pamuklu yaptığı konuşmada, "İlçe müftüsü olarak ikinci görev yerim olan Kumru ilçemizde 2005 yılında göreve başladım. Yaklaşık yedi sene oldu ve nasıl geçtiğini ben anlayamadım. Belediye başkanımız, encümenlerimiz ve diğer esnaflarımızla birçok çalışmaya imza attık.Burada yaptığımız tesislerle bitmiş olan hafızlık müessesesini canlandırmış olduk, buna ek olarak da Kız Kur'an Kursu hafızlık müessesesini başlatmış olduk. Bu anlamda kalbi huzur yaşıyorum. Bizim diyanet camiamızın en çok değer verdiği hizmet, din hizmeti bölümü, Kur'an kursları ve vaazı irşat bölümü. Bu anlamda gerçekten güzel işler başardık. Tabi bu desteği halkımızdan ve cemaatimizden aldık. Müftülük binamızı yaptıktan sonra ikinci planda Merkez Camimizin durumu vahimdi. Bunun içinde geldiğimden itibaren çalışmalarımız oldu ve bugün karkas şekli bitmiş vaziyette. Geldiğimde Kur'an kursu görevlisi olarak 2 bayan, 1 erkek hocamız vardı. Şu anda 14 bayan, 3 erkek Kur'an kursu öğreticisi kadrolu öğretmenimiz var. Bununla beraber 94 olan personel sayımız bugün itibariyle 153'e ulaştı. Bu da müftülüğümüz ve ilçemiz açısından büyük bir başarı. Bir başka husus diyanet camiamızda bu çalışmalarla 5. dereceden 3. derece bir ilçe olmuştur" dedi.

Daha sonra ise Kaymakam Ahmet Özkan ve Belediye başkanı Ticabi Civelek birer konuşma yaptılar. Müftü Abdullah Pamuklu'ya Kaymakam Ahmet Özkan tarafından başarı belgesi, Belediye Başkanı Ticabi Civelek ve müftülük personelleri adına Şef Hüseyin Al tarafından birer plaket verildi. Abdullah Pamuklu yemeğe katılanlarla tek tek görüşerek veda etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özkan Kumru Müftü Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title