Haberler

Mp Adayı Hacımustafaoğlu; "Ak Parti Proje Partisidir"

Merkez parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, ak parti’nin bir proje partisi olduğunu ve Ak Parti’nin bayrağımızı bile kaybettirme noktasına getirdiğini ifade etti.

Merkez parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, AK Parti'nin bir proje partisi olduğunu ve Ak Parti'nin bayrağımızı bile kaybettirme noktasına getirdiğini ifade etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, yaptığı açıklamada, Ak Partinin kurulmasında Graham E. Fuller'in öncülük ettiğini vurgulayarak, "Graham fuller, Amerikan Rand düşünce kuruluşunun daimi politik danışmanı, ABD Merkezi Haberlama Teşkilatı'nın eski Milli Haber alma Konseyi yardımcı başkanı, yazar, ABD'li devlet görevlisi. Üstelik bu bilgileri ortaya atan isim ise Ak Partiye yakınlığı ile bilinen ve Recep Tayyip Erdoğan'ın arkadaşı olan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tır. Yapılan senaryo ve oynanan oyunlar ile Türkiye'de bir zamanların gözde siyasi partileri olan Refah Partisi, Anavatan Partisi, MHP ve Doğru yol partileri devre dışı bırakılarak, AK parti Kurulmuş ve siyasi yasaklı olmasına rağmen hazırlanan senaryo gereği Recep Tayyip Erdoğan bir şekilde siyasi yasağı kaldırılarak bugünlere getirilmiştir. Yani Ak Parti milletin kurduğu bir parti değil tamamen dış güçlerinde desteği ile kurulan bir proje partisidir. Kurulduğu ilk yıllarda milletin beğenisini kazanan ancak sonrasında çizgiden çıkan iktidar partisi işi öyle bir boyuta getirdi ki bayrağımızı bile kaybetme durumundayız. " dedi.

AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri öncesi HPD ile ortak çalıştığını iddia eden merkez parti Erzurum milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, "Ak Parti PKK ve HDP ile ortak çalışır oldu. Ülkemizde ciddi bir bölünme yaşanıyor. Bu tablonun tek sorumlusu siyasi iktidar olmasın rağmen iktidar partisi çözüm süreci adı altında insanları bölmekten başka bir şey yapmıyor. İşte Merkez Parti, bu duruma asla müsaade etmeyecektir. Partimiz milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayacak çalışmaları yapmak için yola çıkmıştır. Halkımız yaşanan bu tablolar karşısında partimize büyük ilgi göstermektedir. Merkez Partisi birlik ve beraberliği tesis edecek tek parti'dir." dedi.

Bu arada sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini de sıklaştıran Merkez Parti Erzurum Milletvekili adayı Metin Hacımustafaoğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat ile oda başkanlarını ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde geçen ziyaret te Hacımustafaoğlu merkez partisinin önemine vurgu yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Abdurrahman Dilipak Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title