Haberler

Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt İlçesine Aday Adayı Oluyor

AK Parti'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Eylül'de yapacağı ziyaret öncesi özellikle Büyükşehir ile birlikte merkez ilçeler ile ilgili kulislerde hız kazanmaya başladı.

AK Parti'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Eylül'de yapacağı ziyaret öncesi özellikle Büyükşehir ile birlikte merkez ilçeler ile ilgili kulislerde hız kazanmaya başladı.

Malatya'nın batı yakasını oluşturan Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanlığı için konuşulan isimler de teker teker ortaya çıkıyor. Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Mimar Vahap Erdem'in ismi de öne çıkmaya başladı.

Yaklaşık 16 yıldan beri Bölge Müdürlüğü yapan ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin kuruluşundan bugüne kadar görevinin başında kalan Erdem'in aday adaylığı için başta milletvekilleri olmak üzere, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve iş dünyasının temsilcileri ile görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Malatya'nın kalkınmasında önemli bir mihenk taşı olarak nitelendirilen 2. Organize Sanayi Bölgesi'ne bugüne kadar 120'nin üzerinde firmanın yatırım yapmasına rehberlik edenlerden biri olan ve özellikle 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı hizmetlerinin oluşmasında ve sanayici ile kurduğu iletişim sayesinde tam not alan Erdem'in 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayiciler desteğini de arkasına alacağı belirtildi.

Son günlerde ismi sıkça telaffuz edilen Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Vahap Erdem'in Yeşilyurt ilçesi ile ilgili projeler üzerinde çalıştığı ve aday olması halinde tüm projelerde 'Yeşilyurt Yeşil Kalacak' sloganı ile hareket edeceği öne sürüldü.

Aday adaylığı ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapmayan Erdem, İHA"ya yaptığı açıklamada, yakın çevresi ve siyasi çevreler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile görüş alış verişinin sürdüğünü süreç içerisinde aday adaylığı için müracaatını netleştireceğini söyledi.

MİMAR VAHAP ERDEM KİMDİR?

1968 Doğumlu olan Vahap Erdem, Malatya Fırat İlkokulu, Malatya Atatürk Ortaokulu ve Malatya Lisesi'ni bitirdikten sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. O tarihten sonra yine mimar olan eşi ile birlikte mimarlık faaliyetini yürüten Erdem, 1997 yılından itibaren 2. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü görevine getirildi. Erdem bu görevinin yanı sıra Malatya Mimarlar Odası Uzlaştırma Komisyonu Başkanlığı, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Denetim Kurulu üyeliği, Fırat Kalkınma Ajansı Kurulu üyeliği ve İnönü Üniversitesi Teknokent Kurucu üyeliği görevlerini de yürütüyor. Askerliği ve üniversite yaşamı dışındaki tüm yaşamını Malatya'da geçiren Erdem Evli ve 1'i kız iki çocuk babası. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Recep Tayyip Erdoğan Yeşilyurt Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title