Haberler

Mezitli'de çocuklar bayramı 'Mutlu Yaşam Köyü'nde kutladı

Güncelleme:

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Mezitli Belediyesinin 'Mutlu Yaşam Köyü'nde düzenlenen etkinlikte kutladı.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesindeki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Mezitli Belediyesinin 'Mutlu Yaşam Köyü'nde düzenlenen etkinlikte kutladı.

Çocuk tiyatrosu, palyaço gösterisi, yarışmalar, uçurtma şenliği, interaktif gösterilerin yapıldığı şenlikte, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarla kent merkezindeki çocuklar, güzel havada birlikte bayram kutlamanın sevincini yaşadı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 'Mutlu Yaşam Köyü'nün tüm aktivitelerinden yararlanarak unutulmaz anlar yaşayan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da birkaç kişiyle Samsun'a çıkmasının ardından bir yıl bile geçmeden Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurduğunu hatırlatan Başkan Tarhan, "23 Nisan dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram. Bunu çok iyi anlayarak çocuklara verilen öneme ve değeri iyi anlamak gerekiyor. Mutlu Yaşam Köyümüzü yaparken tüm çocuklarımızın annesi, babası, anneannesi, babaannesi, dedesiyle güzel ve mutlu zaman geçirmelerini amaçladık. Kimi spor, kimi müzik yapsın. Hayvanlarla zaman geçirsin istedik. Her yıl dünya genelinde onlarca genç geliyor ve buralarda konaklıyor. Artık burasını dünya biliyor. Mezitlili çocukları da burada buluşturmaktan dolayı mutluyuz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Mezitli Mersin Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title