Haberler

Mevsimlik işçiler arasında kavga çıktı, bölgeye komando ekibi sevk edildi

Güncelleme:

Mevsimlik işçiler arasında kavga çıktı, bölgeye komando ekibi sevk edildiZONGULDAK - Zonguldak 'da mevsimlik işçiler arasında kavga çıktı.

Mevsimlik işçiler arasında kavga çıktı, bölgeye komando ekibi sevk edildi

ZONGULDAK - Zonguldak 'da mevsimlik işçiler arasında kavga çıktı. Sopaların kullanıldığı kavgada yaralananlar oldu, bölgeye komando timi sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, Güneydoğu'dan Fındık tarlalarda çalışmak üzere Alaplı Mollabey Köyüne gelen ve Molabey içinde konaklayan iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

iki aile arasında taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, Mollabey halkı olaya dahil olayların büyümemesi için iki grubun arasına girerek olayları önlendiği öğrenildi.

Bu arada kimse kimseyi tanımadığı kavgada bir çok kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi. Gerginliğin tırmandığı bölgeye 10 kişilik komando timi dahil olmasıyla kavgayı ayırdı. Kavga sonrası 14 kişiyi ifadelerini almak üzere jandarma komutanlığına götürüldüğü öğrenildi.

Olaya tanık olan bir mahalle sakini Gürol Öztürk,"Mollabeye gelen İşçi kardeşlerimizin arasında meydana gelen kavga daha sonra Molabey gençlerinde içine dahil ederek büyük olaya dönüştü. Mollabey gençleri iki grubu ayırmak için gelince kime kime vurduğu belli olmayan büyük bir kavgaya dönüştü.bu kavga neticesinde Molabey ileri gelenleri akil adamları devreye girerek gençleri sakinleştirdi.o arada kafamıza sopalar ve taşlar yağdı evlerden. Tabi bunların bir kısmı kavgaya karıştı diyebiliriz şu an Jandarma olay çıkaran grupları Molabey içinden çıkardı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Komando kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title