Haberler

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, Ramazan Bayramı'nda Vatandaşları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ramazan Bayramı boyunca 500’den fazla esnafI, 25 dernek ve kahvehaneyi gezdi. Oktay, hasta ve yaşlı 20 Marmaris sakinini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ramazan Bayramı boyunca 500'den fazla esnafI, 25 dernek ve kahvehaneyi gezdi. Oktay, hasta ve yaşlı 20 Marmaris sakinini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 3 günlük Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla birlikte geçirdi. Arife günü de dahil olmak üzere bayram boyunca vatandaşları ziyaret eden Oktay, Sevgi Yolu, Kapalıçarşı, Yat Limanı, İçmeler ve Armutalan'da 500'den fazla esnafın dükkanına tek tek uğradı. Merkez, Armutalan, Beldibi, İçmeler gibi mahallerde bulunan 25 dernek ve kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Oktay, hasta ve yaşlıları da unutmadı. Oktay, Değirmenyanı, Turgut ve Hisarönü'nde de 20 hasta ve yaşlı Marmaris sakinini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

"BİRÇOK BADİRE ATLATTIK"

Belediye Başkanı Oktay, bayramın son günü de kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı ve meclis üyeleri ile birlikte kahvehane ve dernekleri gezen Oktay, kahvehanede oturanlarla sohbet etti.Oktay, "Marmaris geçen yıl birçok badire atlattı. Yaşananlar hiç kolay değil. Geriye dönüp baktığımızda pandemi, kapanmalar, yangın felaketi, arkasından yaşadığımız seller derken gerçekten kötü zamanlardı. Belki de hiçbir kent böyle üst üste badire yaşamamıştır. Ama biz hep birlikte ayakta kalmayı başardık. Bu da bizim dayanışma kültürümüzden, birbirimize güvenmekten, birbirimize inanmaktan ileri geliyor. Özellikle bu yaz itibariyle sezonumuz iyi olacak diye gözüküyor. Zaten öncesinde yaptığımız çalışmalar da vardı. Şimdi üzerine koyarak devam edeceğiz. Bundan sonra Marmaris'in önü daha da açık" diye konuştu.

"NİCE GÜZEL BAYRAMLAR"

Oktay, arife günüyle birlikte 4 gün boyunca Marmaris'in dört bir yanında vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, "Bayramda birlik ve beraberliğin mutluluğunu yaşadık. Bizi konuk eden halkımıza teşekkürlerimi sunuyor, hep birlikte daha nice güzel bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Ramazan Bayramı Mehmet Oktay Marmaris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title